Mihók Anita

"A kifelé vezető út befelé van..."

Anita gyerekkora óta foglalkozik zenével. Kisiskolás korában 6 évig zongorázott, majd 13 évesen kezdett gitározni.A Liszt Ferenc Zeneművészeti Főiskolán klasszikus gitárosként diplomázott.


A zene útján…

Már kamaszkorában is írt dalokat, egyre jobban érdekelte az alkotás és az improvizáció. Jazz gitárt és éneket tanult évekig, majd elkezdte kialakítani saját stílusát. Egy szál gitárral és énekhangjával először a bossa nova-k világában mélyedt el, majd saját számokat kezdett írni. A zenélés mellett elkezdte felfedezni saját spirituális belső természetét, erejét, lehetőségeit, és egyre több dolgot kezdett tanulni a témában. Az energiagyógyászat, a meditáció, a mantrák világa az első lépés volt önmaga megismerése felé. Közben a spirituális fejlődés része lett a chikung és a rezgésterápia is.


6 éve megalapította eddigi legsikeresebb, legimpulzívabb, legdinamikusabb, legspirituálisabb zenekarát a
Samsara Boulevard-t, két olyan emberrel, akikkel teljes harmóniában, őszinteségben, szeretetben, egymást inspirálva tudnak együtt dolgozni, és közös célokat kitűzni. A zenekar létszáma idővel 5 főre bővült, ami még gazdagabbá tette a hangzást. 


Zenekari működése mellett, egyéni WANITA programjai a hangutazásokon keresztül repítenek felfedezetlen Világunkba, belső énünk mélyebb, rejtett kincseinek megismerésére.